GENEL ALMANCA

Genel Almanca
Türkiye’de yüzlerce Alman şirketi olması ve her yıl yüz binlerce Alman turistin Türkiye’ye gelmesi gibi nedenlerden dolayı Türkiye’de yaşayıp Almanca bilenler için iş alanında çeşitli olanaklar bulunmaktadır. Almanya’daki Türk göçmenler nedeniyle bu ülke ile Türkiye arasında kişisel bağlar da oldukça yoğundur. Özellikle yeni uygulanmaya başlanan bir sistem olan Almanya’ya aile birleşimi ile yerleşecek kişilere uygulanan Almanca dil yeterlilik sınavı Start A1’e hazırlık için de Almanca özel ders alanların sayısında artış olmuştur.

Alacağınız Almanca eğitimi sonunda sınavı kazanacak ve Almanya’ya yerleştiğinizde kendinizi günlük yaşamda ifade edebilecek ve dilin temel bilgilerini kazanmış seviyede olacaksınız.

Ekonomik açıdan Almanya AB içindeki en önemli ülkelerden biri olup, AB’de Almancanın iletişim dili olarak önemi artmaktadır. İngilizce bilmiyorsanız da yurtdışında Almanca bilginiz size yardımcı olacaktır. Avrupa genelinde bir seyahat yapacak olursanız Almanca biliyorsanız sizin için çok daha rahat bir yolculuk olacaktır. Eğer ilk yabancı diliniz İngilizce ise, Almanca aynı dil ailesinden olması nedeniyle en kolay öğreneceğiniz ikinci dildir.

Yöneticilik, uluslararası ilişkiler, uluslararası ticaret, uluslararası hukuk, ekonomi, bankacılık, ticaret ve turizm alanında kariyer yapmayı düşünüyorsanız Almanca hedefinize ulaşmanızda etkili bir faktör olacaktır.

Almanca eğitimimiz;

A1
A2
B1
B2
Olmak üzere 4 seviyeden oluşmaktadır.

Tümü

Ertuğrul Mah. Kızılay Cad. No: 7 Daire: 1-2 Süleymanpaşa / Tekirdağ
0 (282) 260 02 01
tekirdag@amerikankultur.org.tr
www.akdtekirdag.com ©
X